ТОВ НВП Систар
Поиск на сайте

Новости

Чому сталь з полімерним покриттям має високі якісні характеристики

08.11.2018

Оцинкована сталь з полімерним покриттям є незамінною сировиною для виробництва таких сучасних будматеріалів, як профнастил, металочерепиця, добірні елементи для покрівлі, металлосайдінг тощо. Це, в першу чергу, пов’язано з її доступною вартістю і високими якісними характеристиками. Головною перевагою такої сталі є висока стійкість до корозії, що робить її надійним і довговічним матеріалом, несхильною до негативного впливу навколишнього середовища.

Ці властивості насамперед обумовлені технологією виробництва сталі з полімерним покриттям. Для неї, як правило, використовується метал товщиною 0,28 – 1,00 мм. На нього з двох сторін наноситься спочатку цинковий шар, потім пасивуючий, що підвищує опірність корозії та зносу. Далі заготовка покривається подвійним шаром грунтовки, потім з внутрішньої сторони – захисним лаком або фарбою, із зовнішнього – полімерами.

Новость: Почему сталь с полимерным покрытием имеет высокие качественные характеристики

Така структура матеріалу робить його стійким до механічних пошкоджень і зовнішніх впливів – перепадів температур і до негативного впливу ультрафіолетових променів. А полімерне покриття надає можливість величезного вибору кольорів і відтінків.

НПП «Sistar» в цьому напрямку працює з найбільшими концернами-виробниками рулонної сталі з полімерним покриттям. Тому ми пропонуємо її за вигідною ціною прямого постачальника.